avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insaracinata in concediu creste copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insaracinata in concediu creste copil

Buna ziua,
Va rog ,sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie .In momentul de fata sunt in concdeiu de creste copil(2 ani) ,iar in aprile 2012 va trb sa ma reintorc la serviciu(lucrez la Telemobil SA( zapp),iar cand am intrat in ccc(2010) punctu de lucru din orasul meu s-a desfintat,adica colegilor li s- a facut o oferta prin care ei trb sa demisioneze,) iar atunci eu voi fii in luna 6 -a de sarcina intrebarile mele sunt:
--- cand ma intorc pot sa ma dea afara chiar dc sunt insarcinata?
----trb sa ii anunt ca sunt insarcinata chiar dc sunt in ccc?
----dc nu mai exista punct de lucru in orasul meu ,pot sa ma trimita insarcinata fiind in alt oras?
----dc nu ma concediaza ,de ce indemnizatie pot beneficia ?
Tin sa mentionez ca societa SC TELEMOBIL SA(ZAPP) a fost cumparata de COSMOTE

Multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Contract telemobil (zapp) avas avas Buna ziua. Contractul pentru telefonie mobila incheiat cu SC Telemobil SA contine o clauza care spune ca rezilierea contractului , din partea clientului, ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru firma-angajata insarcinata in 27 saptamani schazi schazi Buna ziua, Numelel meu este Liliana,lucrez de aproape 3 ani la o Companie ,sunt insarcinata in 6 luni si 2 saptamni >Va rog frumos sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Inceperea serviciului dupa concediu de crestere copil uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu mai multe intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog frumos: -sunt in concediu pt crestere copiltimp de 2 ani (din care mai am2 ... (vezi toată discuția)