avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificatele de actionar primite de la MAREA ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificatele de actionar primite de la MAREA PRIVATIZARE IN MASA

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti si mie certificatele de la Petromidia mai valoreaza ceva daca aceasta a fost inghitita de Rompetrol Group si are alt nume ?
Cel mai recent răspuns: merlyn , utilizator 01:46, 11 Decembrie 2011
Cel mai bine luati legatura cu reprezentantii actualei firme in cauza.
giulica70: vezi aici traseul si valoarea la zi .
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
merlyn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)
Cum imi vand actiunile midia navodari? cat costa una? de unde pot afla? martinescu-bogdan martinescu-bogdan salut. Am un act doveditor in care spune ca detin un numar x de actiuni la compania Midia Navodari. Dac cineva stie care este procedura, de unde pot afla ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)