avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori cum imi vand actiunile midia navodari? cat costa una? ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

cum imi vand actiunile midia navodari? cat costa una? de unde pot afla?

salut. Am un act doveditor in care spune ca detin un numar x de actiuni la compania Midia Navodari. Dac cineva stie care este procedura, de unde pot afla detalii sau cat costa o actiune. Actul apartine parintilor mei si este parafat de foarte multi ani. Mai este valabil ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:39, 20 Februarie 2012
Sunt actiuni la fosta Petromidia?
nu stiu exact. pe act scrie ca la midia naodari, probabil asa se numea in trecut si au schimbat numele in petro midia .. asta inseamna ca actiunile sunt la petromidia?
Cred ca da. Fostul Combinat Petrochimic Midia Navodari a devenit in 1991 Petromidia SA. Ulterior a devenit Rompetrol Rafinare SA, unde actionari majoritari sunt statul roman si Grupul Rompetrol.
Complexul Petrochimic Midia Navodari a fost proiectat in perioada 1975-1977. In 1991 se transforma in societate comerciala pe actiuni, prin preluarea integrala a patrimoniului vechii unitati, sub denumirea S.C. Petromidia S.A. In februarie 2001 FPS vinde toate actiunile detinute catre catre Rompetrol Group NV, Rotterdam, Olanda care devinde astfel principalul actionar al rafinariei. Tot atunci societatea isi schimba denumirea din SC Petromidia SA in SC Rompetrol Rafinare-Complexul Petromidia SA.


[ link extern ]

Mai multe informatii veti afla accesand acest link, apoi sfatul meu este sa luati legatura cu dansii.

[ link extern ]


Ultimul pret al unei actiuni cotat azi la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 0,0413 lei, in crestere de la 0,040.

Cu mai multe date, personal nu va mai pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)