2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune iar acestia au fugit,in zona se afla o patrula de politie care sau luat dupa ei si iau prins la ceva distanta de masina pe care vroiau sa o sparga odata cu ei au retinut si masina cu care se deplasau ei ce li se poate intampla in cazul asta sau ce as puteau eu sa fac sa i ajut toata treaba asta se desfasura in suedia
Alte pareri nu veti primi pentru ca nu cunoastem legile suedeze. Recomandabil ar fi sa luati legatura cu un avocat suedez si sa-l intrebati pe dansul care este pedeapsa pentru tentativa de furt, oricum banuiesc ca veti avea nevoie de un aparator pentru proces.
Daca este cetatean roman cu domiciliul stabil in Romania, nu se aplica Lex fori ( deci legea forului- in cazul de fata legea suedeza) . El va fi extradat si judecat comform legii romane
Daca insa este cetatean roman rezident in suedia, se aplica legea suedeza - la cererea avocatului care il apara. ( conf dr international privat)
Am avut o situatie asemanatoare in italia. Punctul de plecare este cetatenia sau resedinta- In aceasta baza se stabileste jurisdictia,
Buna ziua . Sotul meu pleca in Anglia ,in Germania l-au arestat petru ca acum 3 ani si 10 luni a fost prins la furat in germania lau trimis in tara si dp nu a mai plecat nicipdata.dp si-a gasit de munca in anglia si la intrare in germania la passau lau arestat.lau tinut 6 zile dp care lau transferat la strasbourg si akm lau tinut 2 zile.akm el este in orasul unde a fkt fapta la hagen .iam pus avocat pentru ca nu stiam de ce lau arestar .iar avocatu mia spus pentru tentativa de furt si ca este in arest preventiv. A avut un proces dar din pacate sa amanat peste 10 zile pentru ca nu a ajuns dosarul.Ce se poate intampla? I poate da pedeapsa sau amenda sau domnu avocat a spus ca-i poate face o examinare
Tentativa de furt
GeaMbo
Cum se pedepseste o tentativa de furt daca doi minori vroiau sa fure 2 stergatoare la o masina si iau prins niste locatari dintrun bloc si au chemat politia au ... (vezi toată discuția)
Furt cablu
nelu1976
ce pedeapsa poate lua un individ care a fost prins furand cablu ....?mentionez ca mai avea si 1 an suspendare pentru tentativa de furt si era in perioada de 3 ... (vezi toată discuția)