avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt cablu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt cablu

ce pedeapsa poate lua un individ care a fost prins furand cablu ....?mentionez ca mai avea si 1 an suspendare pentru tentativa de furt si era in perioada de 3 ani incercare.multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:45, 7 Februarie 2012
Va depasi in total 4 ani...dupa parerea mea...
Pedeapsa prevazuta de lege este de la 4 la 18 ani...
multumesc!
Cel mai probabil i se va revoca suspendarea si va executa pedeapsa initiala de 3 ani la care se va adauga noua pedeapsa.

[EDIT] *la pedeapsa initiala de 1 an.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
ContSters178374, utilizator
De unde a fost sustras cablul? Dupa parerea mea nu e vorba de pericol social dar procesul se judeca in Romania si cine fura un ou ajunge dupa gratii.Cine fura milioane de euro, sta bine mersi pe functie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
avvalentina, utilizator
Avea o pedeapsa de 1 an cu suspendare la care se va mai adauga inca ceva...
Daca instanta ii aplica 4 ani + 1 an dinainte va ajunge la 5 ani.
Este destul de greu sa intre sub 4 ani a doua pedeapsa dar poate analiza avocatul aplicarea art 320 ind 1 C.pr. pen.
Circumstante atenuante nu va avea...

Alte discuții în legătură

Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta? maria_87 maria_87 Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de ... (vezi toată discuția)
Cum scap de executarea pedepsei Pabllo25mont Pabllo25mont Buna ziua,as vrea sa stiu daca ma vreo sansa sa scap de executarea pedepsei in urmatoarea situtie:in februarie 2009 am primit o pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu ... (vezi toată discuția)
Calculare spor de pedeapsa mezgageza mezgageza cum se aplica sporul in urmatorul caz? conducerea autoturismului cu alcool,fara permis,parasirea locului accidentului,vatamare corporala din culpa....se aplica ... (vezi toată discuția)