avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt cablu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt cablu

ce pedeapsa poate lua un individ care a fost prins furand cablu ....?mentionez ca mai avea si 1 an suspendare pentru tentativa de furt si era in perioada de 3 ani incercare.multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:45, 7 Februarie 2012
Nu cred ca ar fi putut scapa de mandat...decat in mod exceptional...
Regula de baza era ca va primi mandat.
Insa, in raport de toate circumstantele concrete cauzei, in conditiile in care acestea ar fi putut permite o aparare sofisticata ar fi putut scapa...
Dar...acum...nu cred ca mai are sanse reale.
Era foarte important ce se intampla la judecata referitoare la emiterea sau nu a mandatului de arestare preventiva.
Dupa parerea mea, daca s-ar fi respins propunererea de arestare preventiva ar fi avut sanse egale cu parchetul in recursul parchetului.
In recursul inculpatului sansele sunt minuscule...
Avocat trebuie sa isi angajeze doar pentru a primi o pedeapsa cat mai mica si nu pentru a spera sa fie judecat in stare de libertate.
Slabe sperante sa fie judecat in libertate, mai ales ca o sa i se revoce si pedeapsa cu suspendare daca este condamnat acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta? maria_87 maria_87 Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de ... (vezi toată discuția)
Cum scap de executarea pedepsei Pabllo25mont Pabllo25mont Buna ziua,as vrea sa stiu daca ma vreo sansa sa scap de executarea pedepsei in urmatoarea situtie:in februarie 2009 am primit o pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu ... (vezi toată discuția)
Calculare spor de pedeapsa mezgageza mezgageza cum se aplica sporul in urmatorul caz? conducerea autoturismului cu alcool,fara permis,parasirea locului accidentului,vatamare corporala din culpa....se aplica ... (vezi toată discuția)