avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... va rog ajutati-ma!!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

va rog ajutati-ma!!!!

am cumparat o masina second,am facut contractul de vanzare cu el,i-am lasat o copie a contractului si fisa fiscala care trbuie vizata la ADM FIN,acesta refuza sa imi dea fisa fiscala.cum procedez????
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 23:26, 9 Octombrie 2008
de ce ati lasat fisa fiscala?
temeiul de recuperare este contractul care este translativ de proprietate.
aniel a scris:

am cumparat o masina second,am facut contractul de vanzare cu el,i-am lasat o copie a contractului si fisa fiscala care trbuie vizata la ADM FIN,acesta refuza sa imi dea fisa fiscala.cum procedez????

La ce va referiti cand spuneti fisa fiscala? A cui fisa? Puteti fi mai explicit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte... dacibalan dacibalan Buna ziua, Va rog sa ma indrumati (ajutati) in rezolvarea unui caz mai special de radiere a unui autoturism. Este vorba despre un autoturism marca ... (vezi toată discuția)
Am dat toate actele masinii cumparatorului camelia87 camelia87 Va rog sa ma ajutati! Am vandut o masina in luna martie, act de vanzare cumparare si am fost in aceasi luna sa o scot din evidenta de la adm. financiara. Am ... (vezi toată discuția)
Urgenta! cumparatorul a semnat contractul si s-a razgandit doar.eu doar.eu am vandut masina second hand cu contract de vanzare cumparare tipizat (ex alb, roz, verde semnat de ambele parti) am primit banii, am predat masina , talonul ... (vezi toată discuția)