avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli deductibile cu combustibilul in 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli deductibile cu combustibilul in 2012

Buna ziua colegilor de forum,

Ma poate lumina cineva privind noile dispozitii din Codul fiscal 2012 referitoare la deductibilitatea combustibilului in limita a 50%?
Sunt PFA si banuiesc ca intrebarea are un interes mai larg in randul confratilor...

Multumesc..
Cel mai recent răspuns: haiducu , utilizator 22:10, 10 Decembrie 2011
Buna seara, deocamdata este un proiect de OUG, prin care in anul 2012 s-ar putea deduce cheltuielile cu combustibilul la masinile cu maxim noua locuri, folosite pentru transportul de persoane, precum si TVA aferenta achizitiei de autoturisme, dar numai in limita a 50%.

Un articol pe aceasta tema gasiti aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

Iar aici gasiti Proiectul Ordonantei de urgenta pentru modificarea şi completarea Codului Fiscal

[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ok, multumesc. Am citit, dar inca e neconcludent. Probabil vor fi mai expliciti in Normele de aplicare a CF
Da, nici noi nu stim mai multe decat ceea ce am aflat din aceste informatii. :)
neoficiale banuim . ca suntem mai multe SC care asteptam ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva vehicule achizitionate in leasing stelach stelach Buna ziua, Referitor la noile modificari privind deductibilitatea tva-ului la vehiculele achizitionate in leasing, am citeva nelamuriri: -modificarea fiscala ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli auto microintreprindere cateldestept cateldestept Societatea, microintreprindere si platitoare de TVA, deduce pentru o parte din autoturisme cheltuielile cu combustibilul si reparatiile in proportie de 50% ... (vezi toată discuția)
Combustibil,contract locatiune,tva contract locatiune dupa 1 mai 2009??????????? anamariacelik anamariacelik pot fi deduse cheltuielile cu un autoturism luat in locatiune dupa 1 mai 2009?Ma refer la:rata de locatiune,TVA,combustibil si eventualele reparatii sau ... (vezi toată discuția)