avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... accident de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

accident de munca

in timpul programului angajatul face infarct miocardic.intrebari:
1 este accident de munca?
2 poate solicita despagubiri angajatorului?
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Octavia Turbatu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:39, 8 Ianuarie 2012
Cred ca a trecut cam mult timp de la eveniment, si o cercetare acum, sigur va fi in favoarea angajatorului
Am un mare defect, desi sunt platita de angajator, eu tin partea lucratorilor ! Asta pentru ca daca EU nu-mi fac treaba bine, un om poate sa moara, si ma mustra constiinta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infarct in timpul orelor de program dorel05 dorel05 sunt taximetrist,iar in timpul orelor de munca am suferit un infarct...am fost luat de salvare,transportat la spital si operat de urgenta(angioplastie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! lucrez ca sofer pe comunitate cu contract de munca ... Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua ! Lucrez ca sofer pe comunitate cu contract de munca pe Romania . Pe data de 29.09.2020 m-am rasturnat in Franta . Se considera ca fiind accident de ... (vezi toată discuția)
Eveniment in timpul programului de munca altapila altapila Unui sofer aflat la rampa de incarcare marfa i se face rau si este preluat de serviciul de urgenta al spitalului judetean.Constatarea medicala: infarct ... (vezi toată discuția)