avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Insolventa asigurator. Obligatii+riscuri asigurat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Insolventa asigurator. Obligatii+riscuri asigurat

Buna seara! Din lipsa de timp pentru studiu postez problema mea aici....
Ce riscuri isi asuma o persoana care incheie asigurarea de malpraxis cu un asigurator care este posibil sa intre in insolventa? Ce obligatii are asiguratul in cazul acesta?
Trebuie sa inchei o asigurare de malpraxis, si cea mai buna oferta o am de la o firma a caror concurenta spun ca firma are oferta buna pentru ca va declara insolventa. Oferta este considerabil mai buna... 70 euro pentru 62.000 asigurati in loc de 500 euro, urmatorul cel mai bun pret
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
ised8u, utilizator
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 15:35, 13 Decembrie 2011
Cititi despre Fondul de garantare, care va va despagubi in caz de insolventa al asiguratorului.

Succes!
Intradevar... asta daca este vorba despre o societate de asigurari.
In cazul unui broker sunt toate sansele sa fie "tzepari" iar atunci situatia se schimba.

fplopeanu a scris:

Cititi despre Fondul de garantare, care va va despagubi in caz de insolventa al asiguratorului.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in asigurari ggrama ggrama Ca si PFA pot sa prestez servicii de asigurare pentru mai multe societati de asigurare ? sau numai pentru una ? (vezi toată discuția)
Intermediari in asigurari cosmaliviu1001 cosmaliviu1001 Poţi fi agent de asigurări persoană fizică la o firmă de asigurări şi în acelaşi timp conducătorul unei firme cu activitate de intermediere ... (vezi toată discuția)
Pot sa adaug cod caen 8219 la cod caen 6622? judit2000 judit2000 Buna ziua. Vreau sa stiu daca la infiintarea unei firme SRL,cu activitate principala Cod CAEN 6622 pot sa adaug ca activitate secundara si Cod CAEN 8219? (vezi toată discuția)