Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti de ce nu am primit ajutorul integral pentru incalzire in luna noiembrie deoarece eu am avut venitul ,,0'' pe luna octombrie 2011.
Adeverinta de venit pe care am depus-o la dosar a fost cu venitul de pe luna septembrie care de fapt a fost ultimul meu venit pentru faptul ca mi-a incetat contractul de munca cu data de 01 octombrie 2011 ceea ce era specificat si in adeverinta respectiva.
Nu trebuia sa se calculeze avand in vedere luna octombrie si nu luna septembrie?
Ajutoarele la incalzire nu au ajuns nicaieri. Pentru luna noiembrie 2011 - prima luna pentru care vor primi ajutoare cei in drept - abia au inceput sa apara facturile, deci mai asteptati.
Pentru ca vi s-a modificat sursele de venit, este necesar sa completati o noua cerere-declaratie pe proprie raspundere, modificand suma a venitului si intrati in alta grila de ajutor.
In declaratie scrie clar ca trebuie sa scrieti venitul lunii anterioare lunii in care primiti ajutorul.
Deci prima luna in care primiti acest ajutor este noiembrie si trebuia sa completati declaratia privind veniturile din luna octombrie.
Veti primi ajutorul odata cu toata lumea in luna decembrie pentru luna noiembrie s.a.m.d., ultima transa fiind in aprilie pentru luna martie.
Ajutor incalzire
rusulia
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti de ce nu am primit ajutorul integral pentru incalzire in luna noiembrie deoarece eu am avut venitul ,,0'' pe luna octombrie ... (vezi toată discuția)