avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti de ce nu am primit ajutorul integral pentru incalzire in luna noiembrie deoarece eu am avut venitul ,,0'' pe luna octombrie 2011.
Adeverinta de venit pe care am depus-o la dosar a fost cu venitul de pe luna septembrie care de fapt a fost ultimul meu venit pentru faptul ca mi-a incetat contractul de munca cu data de 01 octombrie 2011 ceea ce era specificat si in adeverinta respectiva.
Nu trebuia sa se calculeze avand in vedere luna octombrie si nu luna septembrie?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: rusulia , utilizator 21:45, 7 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit ajutorul de incalzire rusulia rusulia Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de ce nu am primit ajutorul integral pentru incalzire in luna noiembrie deoarece eu am avut venitul ,,0'' pe luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Subventie incalzire ela.m ela.m locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical din prima zi de angajare cris-gabi cris-gabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 28 septembrie am angajat o persoana (am semnat contractul de munca), iar in 29 ... (vezi toată discuția)