avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasat sau delegat ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasat sau delegat ?

Am o nelamurire,sunt nou angajat la o firma care are sucursala si in Norvegia si am fost trimis la training in Norvegia, de trei luni si jumatate(eu sunt angajat de 4 luni),contractul initial a fost facut pe 3 luni,acum am fost instiintati ca v-om continua trainingul si in ianuarie pana in martie,(noi lucram efectiv),intrebarea mea este ,pot hotara unilateral daca ne mentin in training in Norvegia?si contractul semnat pe 3 luni are valabilitate mai departe fara sa il semnez eu?si o ultima intrebare daca imi permiteti eu sunt detasat sau delegat?va multumesc , cu toata stima si consideratia pentru munca pe care o depuneti,Ovidiu.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:09, 7 Decembrie 2011
fmovidiu a scris:

Am o nelamurire,sunt nou angajat la o firma care are sucursala si in Norvegia si am fost trimis la training in Norvegia, de trei luni si jumatate(eu sunt angajat de 4 luni),contractul initial a fost facut pe 3 luni,acum am fost instiintati ca v-om continua trainingul si in ianuarie pana in martie,(noi lucram efectiv),intrebarea mea este ,pot hotara unilateral daca ne mentin in training in Norvegia?si contractul semnat pe 3 luni are valabilitate mai departe fara sa il semnez eu?si o ultima intrebare daca imi permiteti eu sunt detasat sau delegat?va multumesc , cu toata stima si consideratia pentru munca pe care o depuneti,Ovidiu.

1. pentru delegare vezi link-ul: www.avocatnet.ro/content/art...
2.CIM pe durata determ nu poate fi prelungit fara acordul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru detasare in acelasi oras mi se plateste spor? avocatnetro avocatnetro As dori sa stiu daca am fost detasat pe o perioada de 2 luni la o alta firma dar in acelasi oras, mi se plateste acel spor de 50% din salariu? Specific ca am ... (vezi toată discuția)
Delegarea in strainatate angelica87 angelica87 buna ziua Am o nelamurire cu privire la durata actului aditional de delegare a angajatilor in strainatate pentru care se elibereaza si Formular A1. De la ... (vezi toată discuția)
Modificari cim / delegare, detasare patriciu25 patriciu25 Buna ziua. Activez intr-o institutie publica de cativa ani. La un moment dat, CIM a fost modificat temporar, pe o perioada de 6 luni, la elementele \\"felul ... (vezi toată discuția)