Activez intr-o institutie publica de cativa ani. La un moment dat, CIM a fost modificat temporar, pe o perioada de 6 luni, la elementele "felul muncii" si "salarizare", in temeiul art. 17, alin. 5, art. 41 alin. 3, lit. b), c) si e) din Codul Muncii. Astfel am trecut de pe un post de executie, pe unul de conducere, schimband compartimentul dar pastrand aceeasi adresa la care se afla departamentul din care am plecat.
Intrebarea mea este: daca modificarile mentionate vor inceta, fara innoire, poate angajatorul sa dispuna modificarea unilaterala a locului de munca prin detasare sau delegare? Mentionez ca institutia dispune de imobile la adrese diferite, cu activitati specifice.
1. Locul muncii poate fi modificat unilateral de către angajator prin delegarea sau detaşarea salariatului într-un alt loc de muncă decât cel prevăzut în contractul individual de muncă.
2. Delegarea poate fi dispusă în cadrul aceleiaşi unităţi, la o unitate componentă, la o subunitate sau la o altă unitate.
3. Detaşarea nu se poate efectua decât la un alt angajator.
Mai sintetic: poate angajatorul sa dispuna unilateral delegarea sau detasarea desi CIM a mai fost modificat iar modificarile mentionate in primul mesaj, au incetat?
Transfer
vasilizaitev
Buna ziua !
Astazi am primit o veste de la angajator ca voi fii transferat in alt magazin, tot in cadrul firmei. Magazinul cu pricina este din domeniu ... (vezi toată discuția)