avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare apartament

Am cumparat un apartament si notarul mi-a zis sa vin dupa intabulare dar nu mai stiu in cat timp.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
MaricicaF, utilizator
Cel mai recent răspuns: MaricicaF , utilizator 16:56, 8 Decembrie 2011
Termenele de soluţionare practicate de OCPI -uri sunt diferite, dar toate se încadrează în termenele maxime stabilite prin Ordinul Directorului General ANCPI nr. 186/2009 , în cazul actelor notariale care transmit dreptul de proprietate termenul maxim de soluţionare este de 9 zile lucrătoare.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)
Eliberare cadastru intarziata cristinbc cristinbc Buna ziua, mama mea a depus actele la un birou individual (in provincie - Botosani) pentru eliberare cadastru (locuinta bunicilor), asta s-a intamplat la ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula un apartament simultan cu vinzarea acestuia? ... nidac nidac Se poate intabula un apartament simultan cu vinzarea acestuia? Am un apartament mostenit si am vazut ca notarii pot percepe o \"taxa de intabulare\". Pot ... (vezi toată discuția)