avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu datorii

Exista urmatoarea situatie. O societate comerciala, 2 asociati, datorii la stat de aprox 25000lei (formate din TVA, impozit si majorari), fara angajati. Situatiile financiare se depun la anaf la fiecare 3 luni. Firma de contabilitate nu a depus anul acesta nici o situatie la anaf (martie, iunie, septembrie) si cu siguranta nu o va depune nici pe cea de la sfarsitul anului. Intrebarile mele ar fi:

1. ce se poate intampla?
2. cum pot face sa suspend activitatea firmei/sa inchid firma fara ca asociatii sa pateasca ceva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 08:27, 8 Decembrie 2011
oricum firma a fost declarata de catre cei de la finante ca inactiva ...din moment ce nu ati mai depus declaratiile respective...cat despre debit -este bine sa o declarati in insolventa pentru ca mai apoi de acest aspect sa se ocupe lichidatorul, iar Statul (prin admin finantelor pub) sa se inregistreze la masa credala....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva prin mediere d_dumitrascu d_dumitrascu Am contractat o lucrare de la o firma care la randul ei contractase o lucrare de constructie a unei scoli iar eu prin firma mea am pus geamuri termopan. Eu am ... (vezi toată discuția)