Este vorba despre un teren adiacent casei parintilor mei.Terenul la administratia financiara figureaza pe numele proprietarului decedat, de peste 40 de ani, fara mostenitori.La administratia de taxe si impozite figureaza tot decedatul.Acel teren pe care pina acum 5 ani a fost si o camera a fost inchiriat de catre primariei unei persoane nevoiase cu mai multi copii.Persoana a decedat acum 11 ani.Chiria nu o mai platise de peste 5 ani inainte de a muri si nici contractul nu il mai prelungise.Acum ceva vreme unul dintre copii fostei chiriase a venit cu pretentii ca este proprietara pe loc.(romi fiind )Desi nu a locuit cu mama sa decat 2-3 ani,si nici nu a mai dat pe acolo.Dupa discutiile cu vecinii ca nu--i adevarat ce afirma ea,aceasta s-a dus si a intentat actiune in uzucapiune, in contradictoriu cu primaria
.Acum atat parintii mei cat si alti vecini vor sa intervina in instanta deoarece banuiesc ca aceasta fata a chiriasei a intocmit o chitanta falsa .Cum pot ei interveni in instanta ca sa impiedice pe aceasta sa devina proprietara pe cai frauduloase ,mai ales ca au depus la primarie o cerere de concesionare a terenului(in suprafata de 90 mp)
dumneavoastra nu aveti nici o calitate in acest dosar...lasatii pe cei de la Primarie sa isi bata capul cu speta...puteti doar sa aveti calitatea de intervenient in acel dosar doar daca dovediti un interes...
Pai interes exista asa cum am mentionat au facut o cerere de concesionare a terenului respectiv.Dar ce fel de actiune de intervenientsa faca asta este intrebarea/ Pentru ca in timpul de astazi nu prea iti mai permiti avocat la pensiile si salariile astea pentru ca nu se mai poate.Iar ei au pensii foarte mici.
Uzucapiune
leusan
Am inaintat o cerere catre primarie pentru concesionarea unui teren abandonat adiacent casei mele.Terenul figureaza pe numelle vechiului proprietar ,decedat de ... (vezi toată discuția)
Proces uzucapiune
popagabi
buna seara,
doresc sa deschid un proces de uzucapiune pe un teren vecin casei mele ce il ingrijesc de peste 30 de ani,si am nevoie de o informatie,si ... (vezi toată discuția)