avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penalul tine in loc civilul ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penalul tine in loc civilul ?

Daca ca asigurat am reparat o masina la un service auto,asiguratorul nu a efectuat plata reparatiei iar service-ul auto mi-a trimis somatie de plata.Eu la randul meu am facut plangere penala catre asigurator.Va rog sa-mi spuneti daca procesul penal deschis de mine asiguratorului tine pe loc somatia de plata emisa de service-ul auto.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:30, 8 Decembrie 2011
simpla depunere a unei plingeri penale nu semnifica deschiderea unui proces penal. astfel incit service-ul isi poate continua recuperarea creantei.
Sunte-ti sigur de ce afirmati ? Sunt persoane care spun altceva
incercati in instanta si veti vedea cine are dreptate :) sau platiti un avocat si in mod sigur veti aprecia o opinie pentru care ati dat bani :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recuperarii contravalorii reparatiilor de la client Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: Se da service-ul auto X, care are de recuperat o creanta (reprezentand contravaloarea facturii ... (vezi toată discuția)
Probleme in lichidarea dosarului de dauna Cristina I. Cristina I. Buna dimineata. Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect: Avem deschis un dosar de dauna la un anumit asigurator (noi fiind service-ul auto), ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata - temei legal Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Se da urmatoarea situatie: exista deschis un dosar de dauna auto la un anumit asigurator (dosar CASCO, deschis ca urmare a unui act de ... (vezi toată discuția)