avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penalul tine in loc civilul ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penalul tine in loc civilul ?

Daca ca asigurat am reparat o masina la un service auto,asiguratorul nu a efectuat plata reparatiei iar service-ul auto mi-a trimis somatie de plata.Eu la randul meu am facut plangere penala catre asigurator.Va rog sa-mi spuneti daca procesul penal deschis de mine asiguratorului tine pe loc somatia de plata emisa de service-ul auto.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:30, 8 Decembrie 2011
simpla depunere a unei plingeri penale nu semnifica deschiderea unui proces penal. astfel incit service-ul isi poate continua recuperarea creantei.
Sunte-ti sigur de ce afirmati ? Sunt persoane care spun altceva
incercati in instanta si veti vedea cine are dreptate :) sau platiti un avocat si in mod sigur veti aprecia o opinie pentru care ati dat bani :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recuperarii contravalorii reparatiilor de la client Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: Se da service-ul auto X, care are de recuperat o creanta (reprezentand contravaloarea facturii ... (vezi toată discuția)
Probleme in lichidarea dosarului de dauna Cristina I. Cristina I. Buna dimineata. Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect: Avem deschis un dosar de dauna la un anumit asigurator (noi fiind service-ul auto), ... (vezi toată discuția)
Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul? SimbaTrade SimbaTrade In cazul in care este deschis un dosar de dauna pentru repararea unei masini, iar masina este dusa la un service autorizat, dar dupa 1,5 ani (pt ca service-ul ... (vezi toată discuția)