avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare casa

Bunicul meu a avut 3 case in comuna Jamul Mare, care au trecut in proprietatea Sfatului Popular in anul 1955. Acum nu mai sunt in viata nici bunicul si nici mama mea care ar putea sa stie mai multe despre aceste proprietati. Eu vreau sa revendic aceste case, dar nu stiu de unde sa incep. Pana in prezent am facut rost de la arhiva de un act prin care este aratat ca cele trei case (de fapt numerele de casa) au fost trecute in proprietatea Sfatului Popular al comunei.
Daca o sa incep un proces, va trebui sa ma adresez Judecatoriei Timis, sau se poate incepe procesul in localitatea in care am domiciliul?

Alte discuții în legătură

Revendicare casa petrutu petrutu Bunicul meu a avut 3 case in comuna Jamul Mare, care au trecut in proprietatea Sfatului Popular in anul 1955. Acum nu mai sunt in viata nici bunicul si nici ... (vezi toată discuția)
Revendicari case Mihaita123 Mihaita123 Am vrut sa revendic o casa cu legea 10/2001 . Am pierdut insa procesul. Judecatorii corupti din Romania au favorizat Consiliul Judetean care detine ilegal ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat cosarpavel cosarpavel Bună seara! Vă rog să-mi spuneţi, dacă nu sunt multumit de hotărârea instanţei, de faptul că procesul a fost suspendat, cui, unde mă pot ... (vezi toată discuția)