avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea permite ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea permite ?

Un chirias fara imputernicire legala poate semna acte de interes comun in bloc in locul proprierarului ?
Daca a semnat , ce consetinte sau urmari poate avea .

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:41, 8 Decembrie 2011
szaszsatolta a scris:

Chiriasi semneaza in locul proprietatilor tabelul pentru debransare de la sistemul de incalzire centralizata

Debransarea de la sistemul centralizat de caldura nu se realizeaza pe baza de tabel de semnaturi ,ci prin respectarea si aplicarea prevederilor L nr 325/2006

SECŢIUNEA a 5-a
Protecţia utilizatorului de energie termica
ART. 30
(1) Debransarea totală a instalaţiilor interioare de
încălzire şi/sau pentru apa calda menajera ale unui utilizator
tip condominiu se va face în următoarele condiţii cumulative:
a) acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin
hotărârea adunării generale;
b) anunţarea operatorului care are şi calitatea de furnizor
şi a autorităţii administraţiei publice locale cu 30 de zile
înainte de debransare.

Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare elisabetasurdu elisabetasurdu am depus un dosar de debransare cu toate documentele cerute de legea 325/2006,cererea facuta inca din luna MAI 2014,si nu vor sa ma debranseze ptr. ca nu am ... (vezi toată discuția)
Instalare cazan, boiler alta instalatie de caldura/apa calda im82 im82 Buna ziua, Locuinta la bloc. Pentru instalarea unui cazan sau boiler sau alta instalatie de generare a apei calde menajere sau agent termic de ce semnaturi ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari despre calcul taxe in asociatiile de proprietari edoina edoina Buna ziua! Am fost aleasa de curand presedinta a unei asociatii de proprietari din Timisoara. Datorita preturilor in crestere platite catre Colterm, vecinii ... (vezi toată discuția)