avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare

am depus un dosar de debransare cu toate documentele cerute de legea 325/2006,cererea facuta inca din luna MAI 2014,si nu vor sa ma debranseze ptr. ca nu am respectat o hot.a consiliului local,va rog aceasta hot. a C.L. poate anula legea?
Cel mai recent răspuns: elisabetasurdu , utilizator 12:30, 10 Decembrie 2014
Singura solutie pentru dvs este sa actionati in instanta solicitand debransarea este un proces anevoios dar din pacate este unica solutie pentru debransarea de la un sistem pagubos.
Daca exista dispozitie prin HCLM care prevede nedebransarea consumatorilor individuali din imobilele de locuit in comun,este foarte greu si numai in instanta se poate solicita anularea respectivei dispozitii
va rog aceasta hot. a C.L. poate anula legea?

Legea mentionata de dvs este in vigoare
Pentru asigurararea fondurilor necesare sustinerii regiilor din subordine ,anumite autoritati locale - prin HCLM au dispus dispozitii in interesul propriu si in defavoarea contribuabilului consumator
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
ynocentta, utilizator
si ce trebuie facut sa scap de ei,deja au trimis factura pe luna noiembrie eu nu am consumat energie termica,am instalat c.t. pe gaz,am contract cu cei de la gaz.
In aceste interventii, in care se prezinta niste studii de caz, ar fi bine sa precizati localitatea unde se intampla asa ceva...
Apartamentul dvs. se aflata in situatia de a fi deconectat fizic de la instalatia termica a blocului, adica ca si cum caloriferele ar fi conectate dar inchise total, si pe tur si pe retur, deci nu consumati energie termica, nu platiti.
Rezolvarea se o poate face as. prop. - acolo trebuie sa gasiti intelegere, adica sa vi se repartizeze costuri cu incalzirea doar pentru spatiile comune, probabil la fel ca si celorlalti proprietari care au deja montate CT.
Incercati aceasta abordare si daca o mai fi cazul, va adresati instantei - daca numai acolo se poate rezolva cererea dvs.
Intre timp studiati si acea HCLM, eventual cereti sprijinul unui avocat. Desigur acea hotarare nu poate excede legii.
Succes!

Alte discuții în legătură

Debransare caldura insomniak74 insomniak74 Sunt debransat de la caldura centralizata de mai multi ani si am surse proprii de incalzire. NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT CU ... (vezi toată discuția)
Debransare dalkia iasi irinageana irinageana Am cumparat anul trecut un apartament care era racordat la Dalkia. Dupa ce am platit peste 2000lei in iarna, fara sa am temperatura prea mare in casa, m-am ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? alejandra alejandra buna ziua,as dori sa stiu ce pot face in cazul in care doresc sa ma debransez de la sistemul de incalzire centrala al \"termica\" si sa-mi montez centrala ... (vezi toată discuția)