avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare

am depus un dosar de debransare cu toate documentele cerute de legea 325/2006,cererea facuta inca din luna MAI 2014,si nu vor sa ma debranseze ptr. ca nu am respectat o hot.a consiliului local,va rog aceasta hot. a C.L. poate anula legea?
Cel mai recent răspuns: elisabetasurdu , utilizator 12:30, 10 Decembrie 2014
Se intimpla la TULCEA.

Asociatia de proprietari nu mai are treaba cu caldura,inca din 2013au preluat incasarile si calculele SC ENERGOTERM S.A.,au incheiat cu locatarii conventii individuale,precizez nu am incheiat ,semnat nici o conventie cu ENERGOTERM.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare caldura insomniak74 insomniak74 Sunt debransat de la caldura centralizata de mai multi ani si am surse proprii de incalzire. NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT CU ... (vezi toată discuția)
Debransare dalkia iasi irinageana irinageana Am cumparat anul trecut un apartament care era racordat la Dalkia. Dupa ce am platit peste 2000lei in iarna, fara sa am temperatura prea mare in casa, m-am ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? alejandra alejandra buna ziua,as dori sa stiu ce pot face in cazul in care doresc sa ma debransez de la sistemul de incalzire centrala al \"termica\" si sa-mi montez centrala ... (vezi toată discuția)