adelinadaniela a scris:
Chiar azi , la stiri , ne arata cum primarul Ontanu intra intr-un imobil impreuna cu Politia Comunitara Sector 2 si evacueaza 16 familii fara mandat si fara sentinta judecatoreasca de evacuare . Comentariile primarului : "a evacuat persoanele intrucat existau reclamatii de la vecini ca se face mizerie si galagie in mod repetat ". IPun aceasta intrebare pt ca am deschis un topic " evacuare chirias" unde mi se explica faptul ca legea nu-mi da voie sa intru si sa evacuez chiriasul (in momentul in care-i expira contractul) . Mi s-a tot explicat ca trebuie sa deschid proces de evacuare . Altfel , risc sa fiu actionata in instanta in Penal si fac puscarie . la fel , mi s-a explicat ca Politia nu intervine in cazul in care doresc sa fac evacuarea .Doar executorul in urma unei decizii judecatoresti . Imi permit sa va intreb , distinsi avocati , care-i diferenta intre cazul meu si ceea ce a facut Primaria ? DC eu in justitie 2-3 ani (daca am noroc) si Primaria in acest mod ?
Imi cer scuze pt greseala gramaticala de la numele subiectului . stiu ca se scrie aceeasi ,(asta ca sa nu fiu " apostrofata "), dar m-am grabit
Daca oamenii ies de bunavoie nu mai trebuie hotarare judecatoreasca.
Ce sa evacuezi in baza unei hotarari judecatoresti daca ei pleaca singuri ?
Probabil ca le-a promis ceva la oameni si ei il cred pe cuvant.
avocat Claudiu Lascoschi