avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depagubiri de firma pt neplata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depagubiri de firma pt neplata salariilor

cum se poate inainta o actiune impotriva patronilor care nu platesc salariile si cartile de munca ,cat si munca la negru ,va multumesc ant

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca desfiintare post Mona_Elena Mona_Elena Buna ziua! Va scriu acest mesaj pentru a clarifica problema mamei sotului meu. A lucrat la un patron timp de 5 ani timp in care nu a beneficiat de concediu de ... (vezi toată discuția)
Salariu pe jumătate legal Isabela_Badescu Isabela_Badescu Buna ziua, Am următoare situație: in urma cu 2 ani si jumătate m-am angajat la patron, am negociat salariul, am căzut de acord in privința sumei ce imi ... (vezi toată discuția)
Intrebare? alin2001 alin2001 buna =D> [quot]sunt nou pe acest forum si nu stiu da am postat bn si und trebuie...am si eu o intrebare: in cat timp poti reclama patronul kre nu iti face ... (vezi toată discuția)