buna ziua...am o problema mai delicata deoarece am ramas fara slujba nestiind ca sunt insarcinata si nu as putea beneficia de ajutorul de bani dupa nastere.m-am interesat prin primarii si am aflat ca as putea face un certificat de producator.la domiciliul unde locuiesc nu am flotant si nu este domiciliul din buletin de asemenea nu am nici un teren in proprietate.Cum as putea face sa obtin un ceritificat de producator in asemenea conditii?multumesc
Va reproduc doar un aliniat din Hotararea nr. 661 din 12 iulie 2001 (actualizata) privind procedura de eliberare a certificatului de producator:
(2) Solicitarea producătorului va fi verificată cu privire la deţinerea suprafeţelor de teren ori a animalelor, atât pe baza datelor din registrul agricol, cât şi în teren. Verificarea trebuie să stabilească existenţa produselor, estimarea producţiilor şi a cantităţilor destinate comercializării pentru care se propune eliberarea certificatului de producător.
Asa cum corect vi s-a detaliat mai sus, certificat de producator nu puteti obtine pentru ca nu aveti pamantul pe numele dumneavostra sau al familiei dumneavostra. Si de fapt acest certificat va ajuta doar ca sa va vindeti in piete produsele pe care le obtineti pe acel teren.