avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot obtine un certificat de producator pentru a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot obtine un certificat de producator pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

buna ziua...am o problema mai delicata deoarece am ramas fara slujba nestiind ca sunt insarcinata si nu as putea beneficia de ajutorul de bani dupa nastere.m-am interesat prin primarii si am aflat ca as putea face un certificat de producator.la domiciliul unde locuiesc nu am flotant si nu este domiciliul din buletin de asemenea nu am nici un teren in proprietate.Cum as putea face sa obtin un ceritificat de producator in asemenea conditii?multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:23, 8 Decembrie 2011
Nu puteti.

Va reproduc doar un aliniat din Hotararea nr. 661 din 12 iulie 2001 (actualizata) privind procedura de eliberare a certificatului de producator:

(2) Solicitarea producătorului va fi verificată cu privire la deţinerea suprafeţelor de teren ori a animalelor, atât pe baza datelor din registrul agricol, cât şi în teren. Verificarea trebuie să stabilească existenţa produselor, estimarea producţiilor şi a cantităţilor destinate comercializării pentru care se propune eliberarea certificatului de producător.

Asa cum corect vi s-a detaliat mai sus, certificat de producator nu puteti obtine pentru ca nu aveti pamantul pe numele dumneavostra sau al familiei dumneavostra. Si de fapt acest certificat va ajuta doar ca sa va vindeti in piete produsele pe care le obtineti pe acel teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine certificat de producator? Sanyi1991 Sanyi1991 Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot obtine un certificat de producator agricol,vreau sa ma apuc de agricultura dat fiind ca dispun de teren,dar sunt nou in ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator tomacu_lucian27 tomacu_lucian27 daca am S.R.L. mai am nevoie decertificat de producator pt executarea a 2 sere si a produce legume pt vanzare? (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de producator jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua Eu locuiesc in Constanta ,mama mea are 3000mp la Calarasi (noi avem buletine de CT .Pot sa obtin un certificat de producator de la Cl si sa vand ... (vezi toată discuția)