avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obtinerea certificatului de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obtinerea certificatului de producator

Buna ziua
Eu locuiesc in Constanta ,mama mea are 3000mp la Calarasi (noi avem buletine de CT .Pot sa obtin un certificat de producator de la Cl si sa vand marfa in Ct ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:33, 15 Noiembrie 2012
Certificatul de producator se obtine de la locul unde se afla terenul cu pricina, tocmai ca primarul sa stie cand si daca se cultiva ceva pe terenul acela sau e numai parloaga. Ma rog, asta-i teoria ca practic are cine vrei si cine nu vrei certificat de producator....
Daca am certificat de producator din CL pot sa vand intr-o piata din alt oras?
Da, puteti.
Pana la urma care este adevarul?Pot sa obtin certificat de producator din Calarasi daca eu am buletin de Constanta ?
Nu conteaza domiciliul, trebuie sa fiti proprietarul terenului sau sa il aveti in arenda si sa treceti de verificari.

Hotararea 661 din 12 iulie 2001:
Art. 3. -
[...]
(2) Solicitarea producatorului va fi verificata cu privire la detinerea suprafetelor de teren ori a animalelor, atat pe baza datelor din registrul agricol, cat si in teren. Verificarea trebuie sa stabileasca si existenta produselor pentru care se solicita eliberarea certificatului de producator.
Art. 4. -
(1) Verificarile prevazute la art. 3 alin. (2) vor fi efectuate de primar, viceprimar, secretar si de alte persoane imputernicite prin dispozitie a primarului. [...]
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine un certificat de producator pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ioana_ionutza ioana_ionutza buna ziua...am o problema mai delicata deoarece am ramas fara slujba nestiind ca sunt insarcinata si nu as putea beneficia de ajutorul de bani dupa ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator tomacu_lucian27 tomacu_lucian27 daca am S.R.L. mai am nevoie decertificat de producator pt executarea a 2 sere si a produce legume pt vanzare? (vezi toată discuția)
Cum se obtine certificat de producator? Sanyi1991 Sanyi1991 Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot obtine un certificat de producator agricol,vreau sa ma apuc de agricultura dat fiind ca dispun de teren,dar sunt nou in ... (vezi toată discuția)