avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se pot stabilii obiective in expertiza de ev ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se pot stabilii obiective in expertiza de ev teren?cine le cere instanta sau avocatul?ce fel de obiective se pot cere?

cum se poate face o expertiza de evaluare teren cat mai reala?ce obiective pot fi stabilie?va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:31, 8 Decembrie 2011
La cererea partilor interesate, cu acordul instantei de judecata se poate face o expertiza de genul care face obiectul dedus judecatii. Partea care este nemultumita de expertiza poate sa conteste raportul solicitand o alta expertiza. Se poate face si o expertiza extrajudiciara, dar ramane la latitudinea instantei ca sa omologheze acel raport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare in justitie decizie anrp alex_mn alex_mn Buna seara. Dupa foarte multi ani de asteptare matusa mea a intrat in posesia deciziei ANRP prin care, in urma evaluarii facute de un evaluator, i se propun ... (vezi toată discuția)
Partaj casa ALINA BAKU ALINA BAKU as vrea sa ma sprijiniti cu un sfat intr-o problema, o fosta colega tocmai ce a primit hotararea judecatoreasca in procesul de partaj cu fostul sot. Ea a ... (vezi toată discuția)
Expertul in topografie, cadastru si geodezie poate face evaluarea materiala a unui teren? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, Am un teren agricol care constituie obiectul unui porces si am cerut o expertiza care sa stabileasca valoarea terenului. Instanta a desemnat un ... (vezi toată discuția)