avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechimea in functia de inspector social poate fi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechimea in functia de inspector social poate fi considerata vechime in specialitatea studiilor in vederea ocuparii unui post de consilier juridic?

Buna ziua,

Pentru a participa la un concurs pentru ocuparea functiei temporar vacante de consilier juridic , superior, este nevoie de min 9 ani vechime in specialitatea studiilor.
In cazul unei persoane care a lucrat ca inspector social, va rog sa-mi raspundeti daca vechimea in functia de inspector social poate fi considerata vechime in specialitatea studiilor absolvite ( studii juridice).

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:43, 8 Decembrie 2011
Nu. Vechimea in specialitatea studiilor presupune ocuparea unui post pentru care se cer obligatoriu studiile respective, ori pentru inspector social se cere asistenta sociala, in nici un caz studii juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)
Post vacant dupa pensionare? Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, acum aproape un an am postat mesajul urmator: [quot]Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)