avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o datorie la un operator de telefonie mobila pe care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o datorie la un operator de telefonie mobila pe care nu am platito ,ce se poate intimpla daca nu o platesc ?

buna ziua ! am o datorie de 1500 roni la telefonia mobila .....ce se poate intimpla daca nu o platesc .....mi-a venit o hirtie de la o firma de recuperari .......am un card de debit cu niste bani pe el ,e posibil sa ramin fara ei din cauza asta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters232211 , utilizator 17:08, 8 Decembrie 2011
Buna ziua,
Firma de recuperare v-a trimis o notificare prin care sunteti instiintat ca trebuie sa platiti datoria acumulata ( datoria de la firma de telefonie + dobanda pe care o adauga ei...nu stiu ce calcul fac!) daca nu veti fi chemat in judecata. Doar cu o hotarare definitiva si irevocabila data de instanta de judecata ,aceea firma va putea sa-si recupereze debitul. Daca aveti si proprietati si nu doar un card de debit....firma va cauta sa-si recupereze banii , inclusiv cheltuielile de judecata.Sper ca va sunt de folos informatiile... mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea datoriei? andreee andreee Buna ziua ,am si eu nevoie de un raspuns. O prietena a avut un abonament la [firma de telefonie], din unele motive nu a mai platit.Dupa un timp a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie mobila, restanta ajunsa la firma de recuperare melinaR melinaR Am avut un contract cu o firma de telefonie mobila, la reziliere am ramas restanta 62 ron din care nu am avut bani sai platesc si acum dupa un an imi vine sa ... (vezi toată discuția)