avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta definitiva si irevocabila

O sentinta definitiva si irevocabila care a fost pusa in aplicare mai poate fi cumva atacata si in ce conditii? Poate la foruri internationala superioare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 8 Decembrie 2011
Da, mai poate fi atacata cu una dintre caile de atac extraordinare prevazute de Codul de procedura civila - contestatia in anulare sau revizuire.
Acestea se exercita in conditiile expres (termen si motive) de Codul de procedura civila ..

Daca va considerati o victima a incalcarii de catre statul roman a unui drept sau libertati fundamentale prevazute in Conventia Europeana a Drepturilor Omului se poate face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului... privind acest aspect gasiti detalii pe topicul special deschis in acest Forum
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ignat_rodica ignat_rodica unde putem sa ne adresa impotriva unei hotarari judecatoresti devinitiva si irevocabila care a trecut si prin galea extraordinala(contestatie in anulare),care ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.Am avut un srl,la care am cesionat partile sociale in 2009,in 2010 srl a intrat in insolventa si am fost chemat si eu in proces.Prin sentinta data de ... (vezi toată discuția)
6 luni termen cedo raportat la momentul prezent ContSters83715 ContSters83715 in noiembrie 2010 instanta de recurs la litigii de munca ( CAB) s-a prnuntat in condica... in ianuarie 2011 am xeroxat sentinta civila d recurs care nu se ... (vezi toată discuția)