avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... decizie referitoare la obligatiile de plata si calcul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

decizie referitoare la obligatiile de plata si calcul accesorii

sint pfa.si am un atelier de vulcanizare la tara cu profit foarte mic.
va rog ajutatima cu un sfat.
a venit un plic de la casa de pensii ca sa platesc pe 2011 suma de 2700
pentru venitul meu e prea mult cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 14:42, 9 Decembrie 2011
msmarian, desi esti la norma trebuie sa pastrezi evidenta facturilor emise / incasarilor. Total incasari = venitul brut; sigur e mai mare decat 8040 (cat e norma) si sigur depasesti si venitul ala brut minim...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norme - contract obligatoriu pentru asigurari de pensie? gabby84 gabby84 Pt o PFA norme, infiintata in 2004, care nu a incheiat contract de asigurare cu Casa Nationala de pensii, norma pe anul acesta fiind 8040 ron,este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii si deciziile de impunere la pfa ElNino ElNino Buna seara! Am o situatie mai ciudata in relationarea cu Casa de Pensii si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt PFA in regim venit real si anul ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - venit brut si plata contributiilor fergus fergus 1. Cum se stabileste Venitul Brut pentru o Intreprindere Individuala (II)? 2. persoana de care apartine II ce suma (si din ce venit, exact) va trebui sa ... (vezi toată discuția)