avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... competenta materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

competenta materiala

la stabilirea competentei materiale se ia in calcu pretentia efectiva compusa din principal, penalitati de intarziere, dobanzi alte alea ( e vb de o creanta fiscala) sau doar principalul?
gandesc ca de la data introducerii cererii si pana la primul termen in 2013 se poate schimba competenta din cauza accesoriilor principalului? sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 15:54, 19 Ianuarie 2012
stiu ca instanta ramane investita cu catimea cu care a fost determinata..insa nu stiu daca la stabilirea competentei sa ia in calcul principalul sau si accesoriile:((
m-au declinat la curtea de apel ca instanta de fond..
""
18/01/2012 Declină soluţionarea cauzei
Solutie: Admite exceptia necompetentei materiale a Tribunalului Ilfov. In temeiul art. 158 alin 3 C.pr.civ dispune scoaterea cauzei de pe rol si inaintarea dosarului catre Curtea de Apel Bucuresti - Sectia Contencios Administrativ si Fiscal spre competenta solutionare IREVOCABILA

"

Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
ContSters230219, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
Necompetenta sectiei de contencios Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Mai poate fi admisa exceptia necompetentei materiale a sectiei de contencios administrativ si fiscal in conditiile in care Curtea de Apel (complet ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta adinutza.2008 adinutza.2008 Primaria a solicitat instantei de contencios anularea unui proces-verbal emis de catre aceasta. Instanta a invocat exceptia necompetentei materiale, execeptie ... (vezi toată discuția)