avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin care expira
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin care expira

am nevoie de un raspuns de la dumneavoastra sau oricine ma poate ajuta cu un raspuns la problema mea,in luna iulie 07/2012 imi va expira buletinul ,de sarbatori voi merge acasa(locuiesc in italia)si vreau sa imi schimb buletinul voi putea cu cateva luni inainte?aceasta a fost prima intrebare urmatoarea este sunt casatorita ,sotul avand inaintea casatorie o garsoniera care este pe numele lui eu am domiciliul acolo in buletin in acest moment intrebarea mea este ,,pot schimba buletinul fara prezenta sotului?el ramane in italia
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 08:29, 10 Decembrie 2011
E drept, ca urmare a expirarii nu se poate depune dosarul mai devreme de 180 de zile. Dar actul de identitate poate fi schimbat si ca urmare a deteriorarii, schimbarii fizionomiei, plus alte motive.
Va recomand sa luati declaratia de primire in spatiu data la Ambasada/Consulat dupa ultimele discutii cu cei de la Bucuresti nu se mai poate face carte de identitate fara acordul proprietarului. Doar daca proprietarul e decedat se mai pot face acele verificari cu politistul de ordine publica. Si, ca sa nu va treziti ca faceti o carte provizorie cu care nu puteti trece granita si care e valabila doar 1 an mai bine luati si declaratia sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru schimbarea documentelor personale de identitate in urma unei casatorii. Alusa Alusa Buna, Situata in Anglia,..casatorita acum 2 ani in Anglia,..inca nu am reusit sa vin in Romania sa-mi schimb numele si documentele de identitate! Rugamintea ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)