avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-Contributia la asigurari de sanatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-Contributia la asigurari de sanatate

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Sunt pensionara la limita de varsta, dar am si un PFA.
Intrebarea mea este daca, in calitate de PFA, trebuie platita contributia la asigurari de sanatate.
Mentionez ca, am deja calitatea de asigurat prin platile efectuate din salariu in perioada de activitate si acum, prin ceea ce se retine din pensie.
Cel mai recent răspuns: CONSULTING ABM , Consultant managementul calitatii 15:23, 9 Decembrie 2011
In cazul persoanelor care realizeaza in acelasi timp mai multe categorii de venituri conform prevderilor din art. 257 din Legea nr. 95/2006, contributia se calculeaza asupra tuturor acestor venituri.
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la asigurarile de sanatate rndvc_angela rndvc_angela Va rog tare mult sa ma ajutati! In cazul unui pensionar care are si un contract de agent de asigurari este OBLIGATORIEcontributia de 5,5 % din venituri la ... (vezi toată discuția)
Pfa plata cass CONSULTING ABM CONSULTING ABM Daca poate cineva,va mai rog sa ma ajutati cu un raspuns. Cum am mai spus, sunt pensionara la limita de varsta si sunt PFA. Intrebarea mea este; trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensionar inregistrat pfa - care sunt contributiile obligatorii? stelach stelach Buna ziua, un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)