avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... de la ccc la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

de la ccc la munca

Sunt in concediu pentru cresterea copilului pina la 2 ani si mi se termina pe data de 15.03.2013,atunci implineste 2 ani fetita. Anul viitor,din martie asi putea sa ma angajez undeva(nu la vechiul loc de munca),am primit oferta. Daca accept oferta si ma angajez acolo ce se intimpla ,ca am optat la ccc si indemnizatie pentru varianta 2 ani? Mai intii trebuie sa-mi dau demisi la vechiul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 9 Decembrie 2011
Buna seara,
Daca acceptati oferta, atunci va trebui sa incetati relatiile de munca cu angajatorul. Incetand relatiile de munca cu firma de unde primeati indemnizatia pentru crestere copil, veti putea incheia un contract de munca cu firma ofertanta.(bineinteles ca nu veti mai primi si indemnizatia )
imo a scris:

Sunt in concediu pentru cresterea copilului pina la 2 ani si mi se termina pe data de 15.03.2013,atunci implineste 2 ani fetita. Anul viitor,din martie asi putea sa ma angajez undeva(nu la vechiul loc de munca),am primit oferta. Daca accept oferta si ma angajez acolo ce se intimpla ,ca am optat la ccc si indemnizatie pentru varianta 2 ani? Mai intii trebuie sa-mi dau demisi la vechiul loc de munca?

1. Faceti mai intai cerere de reluare a activitatii si , totodata, cerere de incetare a c.i.m. - prim demisie sau cu acordul partilor. In acest caz, plata indemnizatiei pentru CCC inceteaza.

2. Inaine de a face asa ceva, asigurati-va de incheierea noului c.i.m. la noul angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea la un alt loc de munca pe timpul ccc llacra30 llacra30 Buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului si am gasit sa ma angajez in alta parte. mentionez ca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Suspendare ccc pana la 1 an raluca ionita raluca ionita Situatie: - In timp ce se afla in Concediul de Crestere a Copilului pana la varsta de 1 an, un parinte primeste o oferta de job pe care nu o poate refuza. ... (vezi toată discuția)