avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract drept de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract drept de autor

Buna seara, am incheiat si eu un contract de drept de autor in martie 2011, si am avut prima activitate in noiembrie iar primi bani i-am primit in decembrie, intrebarea mea este ce taxe trebuie sa achit eu ca autor,si daca trebuia sa declar eu acest contract sau beneficiarul contractului,exista vreo data limita pana cand trebuie sa declar acest contract,si daca da exista vreo penalizare sau amenda,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:03, 28 Decembrie 2011
Ghid util pentru veniturile din drepturi de autor:
www.avocatnet.ro/content/art...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract drept de autor adrian85 adrian85 Buna seara, am semnat si eu un contract de drept de autor cu o firma, intrebarea mea este, trebuie sa fiu persoana fizica autorizata pentru a fi valabil, care ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Datorii pfa Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna seara in ianuarie 2011 am deschis un PFA. Treaba a mers bine cam pina in matie 2011 si am reusit sa plataesc toate datoriile pe trim. I. Din aprilie 2011 ... (vezi toată discuția)