Buna ziua,am si eu problema,m-am mutat de curand intr-un apartament la etajul 3 din 4,si am constatat ca imi ploua in balcon din tavan,am luat legatura cu vecinii de la 4 si le-am spus problema am vazut si eu balconul dansilor,si este dezastru le intra apa din toate partile,balconul este facut din cornier si din sticla,acoperisul balconului fiind tot din sticla si sticla este sparta peste tot iar cornierul ruginit si cu gauri prin el,am luat legatura si cu administratorul blocului a vazut si dansul balconul si a spus ca de la ei este problema si ca trebuie sa repare balconul.
Insa vecinii nostri refuza sa repare spunand ca pe ei nu-i intereseaza ca e problema noastra ca ne intra apa in balcon.
ce pot face eu in aceasta situatie,cum pot rezolva aceasta problema?
Va rog sa ma ajutati
unu da cu piatra si ceilalti...scriu pe forum.Balconul este un spatiu deschis unde ploua ninge,si atunci..ce faci cu...Din L 230: Art. 56. - (1) Constituie contravenţii următoarele fapte: (...) c) neexecutarea de către proprietar a lucrărilor de întreţinere, reparaţii sau de înlocuire a elementelor de construcţii şi instalaţii aflate în proprietatea sa individuală, dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalţi proprietari.
Gata
Problema e ca intradevar balconul meu este izolat de fostii proprietari,ei insa nu au prea stat pe acasa si nu s-au ocupat de problema asta cu vecinii de sus,veneau de 2 ori pe an acasa asa ca nu au avut timp sa discute cu cei de sus.
deci a inceput sa se infiltreze apa si prin izolatie si prin tot,asa ca trb.rezolvat tot de sus.
Oricum va multumesc de raspunsuri si de pareri.
O zi buna
Dupa parerea mea , in functie de cele prezentate, face-ti un efort financiar si puneti-le gresie in balcon si reface-ti sau desfundatile scurgerea vecinilor.
Sar putea ca dupa aceasta lucrare sa nu mai aveti nici d-voastra probleme. Inafara de cele prezentate puneti la balconul d-voastra un fel de streasin din tabla sau dintr-un altfet de material .
Stiu ca nimeni nu are bani de cheltuit anapoda ,dar sa tati cu apa tot timpul in casa , mai bine se rezolva problema asa.Imi cer scuze,este o idee nu o luati in nume de rau.
MULT SUCCES.