avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inregistrare atv
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inregistrare atv

doresc sa achizitionez un atv de 125 cc pentru al utiliza in gospodarie pe post de tractor de circulat o sa circul doar pe drum de tara sau mai bn zis de cimp trebuie sa il inregistrez ,vreau sa il folosesc pt a cara fin de pe cimp
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 08:36, 9 Decembrie 2011
In cazul acesta trb sa mergeti la primarie sa-l declarati, o sa primiti nr galbene si va fii inregistrat ca si utilaj exploatare agricola daca nu ma insel (ceva in genul acesta ).
Impozitul o sa fie mic cam 5 lei pe an, aveti voie sa circulati cu el pe o raza de 20 km.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)
Atv inregistrat la primarie kismi kismi Buna ziua, am achizitionat un ATV nou cu un motor 500 ccm 4x4, care poate fi inmatriculat la politie, dar nu as vrea sa ma complic cu ITP-ul RCA etc. si as ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)