avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... probleme cu primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

probleme cu primaria

Ce pot sa fac(primarului) in cazul in care adresez in scris niste intrebari primarului,imi raspunde total eronat .desi verbal a zis altceva.Am un proces si din partea respectivului primar apare la dosar un inscris in care sunt numai aberatii urmand sa induca in eroare organele de judecata desi eu am dovezi clare(elib.de aceeasi primarie)
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 20:16, 10 Octombrie 2008
Sa nu uitam ca Primarul este totusi un animal politic :D. Aberatiile urmeaza sa le demontati in fata instantei si sa dovediti contrariul lor .
Are dreptate domnul Aditabora. :D In fata instantei puteti sa probati ceea ce vreti dvs. in respectiva speta. Nu am cunosc detalii si nu stiu despre ce este vorba ca sa spun mai mult. Sigur primarul este cel care scrie lucrurile acelea aiurea sau el doar semneaza? Vorba aceea: "semnezi ca primarul"...; rar care mai citeste, cand un functionar scrie ce vrea si-ti baga pe sub nas hartiile zicand ca se grabeste si vrea o semnatura acolo. Poate actele acelea sunt emise de vreun compartiment al primariei. V-am spus, nu stiu despre ce e vorba si nu stiu cui ati facut cererea. O cerere la primarie se adreseaza primarului, dar cel ce o scrie e de la un compartiment care are anumite atributii (financiar, agricol, urbanism etc.).
multumesc mult pentru raspunsuri.Am un proces intentat de o verisoara care vrea sa radieze pe tata de pe un titlu de prop,povestea e lunga...am scris-o pe site...ni s-a bagat tot felu de "bete"inclusiv fila rupta din registru agricol si la dosar s-a depus de primarie total alte terenuri....am reusit sa demonstram ca era fila rupta (aveam copie de pe original)le-am acceptat corectura cu s-a "strecurat o eroare"si au depus fila care trebuia.Dar acum vin cu alte aberatii...primarul e amestecat in toata povestea pt.ca e o primarie mica de comuna...Mor cu zile...au depus acum ca tata nu era indreptatit la reconstituire ci fratele sau ca avea intocmit registru agricol pe 1956-1958 pe numele lui(el a ramas in casa parinteasca)Mentionez ca nu s-a facu nici o iesire din indiviziune,am demonstrat cu acte ca terenurile erau a bunicilor.Deci comisia judeteana depune toata documentatia ca era indreptatit si acum vine comisia locala(primar si secretar) ca nu.Nu mai stiu ce sa cred...avem avocat...dar...Nu mai stiu ce sa fac si cui sa ma adresez:((
Nu va precipitati! Dupa cate vad eu din povestirea dvs. este un proces de lunga durata si nu trebuie sa cedati nervos. Vorbiti cu avocatul daca aveti si va va da informatiile de care aveti nevoie. Intr-adevar, cand este vorba de terenuri sunt tot felul de probleme, iar primariile complica lucrurile in cele mai diverse moduri (poate-poate cineva care "trebuie" va lua acele terenuri). Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt inceatza dienusa dienusa va rog din tot sufletul daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ,ca nu mai inteleg nimic...deci bunicii mei s-au casatorit in 1925,in 1926 cumpara ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat dienusa dienusa sunt in impas...nu stiu ce sa mai fac...sunt intr-un proces ca parte parata de radiere de pe titlu de prop.al tatalui meu TP a fost emis pe numele cumnatei ... (vezi toată discuția)
Registru agricol dienusa dienusa am fost azi la primarie si am ramas pur si simplu tampita.Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ,registrele agricole din '56-'58 cum erau numerotate...pe file sau ... (vezi toată discuția)