avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOUL REVISAL 06.12.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOUL REVISAL 06.12.2011

Buna ziua, in urma modificarilor facute la Revisal din data de 06.12.2011 mai trebuie transmis in urma corectiilor facute cu noul revisal 5.0.8 la ITM?
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 14:12, 9 Decembrie 2011
Daca nu aveti modificari noi de introdus, nu exista nici o prevedere expresa, sau instructiune din partea I.M. care sa va oblige al transmite, dupa aceasta actualizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 5.0.8 ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, Intrebarea mea este: Registrul actualizat 5.0.8 se transmite obligatoriu la ITM (pana la data de 15 dec 2011), chiar daca nu am modificari? Astept ... (vezi toată discuția)
Revisal dorogr dorogr Sunt profesor la o scoala generala din mediu rural. Din semestrul acesta am fost numit secretarul scolii (la scolile mici, un fel de factotum; secretar, ... (vezi toată discuția)
Greseala revisal tanasescu_gaby tanasescu_gaby Buna ziua, Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, ... (vezi toată discuția)