avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

O persoana are act aditional la contractul individual de munca prin care societatea se obliga sa-i plateasca 24 salarii compensatorii in cazul in care i se desface contractul de munca din culpa angajatorului. Acest act aditional este semnat de directorul general al societatii din Romania, aceasta fiind o sucursal a unei societati din alta tara. Societatea mama, actionar unic al firmei din Romania, nu a semnat aceste acte. Sunt valabile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 9 Decembrie 2011
da
Singurul caz in care se poate invoca culpa angajatorului este art.81 alin.8 C.mun. ... demisia fara preaviz ... in rest , acest act aditional nu cred ca poate fi aplicabil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz SimonaO SimonaO Buna ziua, Am si eu o intrebare; Ce masuri poate lua angajatorul inpotriva mea in urmatoarea situatie: -mi-am depus demisia din functia de director ... (vezi toată discuția)
Decizii de incetare a cim Dinush Dinush In cazul in care decizia de incetare e cu acordul partilor sau prin demisie cu preaviz, suntem obligati sa trimitem noi acasa fostului salariat decizia sau ... (vezi toată discuția)
Preaviz cim Angel06 Angel06 Buna ziua As dori sa stiu cum trebuie sa procedez ca si angajat in urmatoarea situatie . Un angajat in functia de sef echipa a facut o cerere de demisie cu ... (vezi toată discuția)