avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva

buna ziua va rog sa imi spuneti si mie ce pot sa fac am fost trimisa acasa de la locul de munca fara un motiv anume dupa plecarea mea de la locul de munca am fost acuzata de parasirea locului de munca fara bilet de invoire si mi sa desfacut contractul de munca ce pot sa fac in cazul acesta multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 16 Decembrie 2011
la un deces o ruda apropiata [fratele tatalui meu ] am dreptul la o zi libera ???
lisaa a scris:

la un deces o ruda apropiata [fratele tatalui meu ] am dreptul la o zi libera ???

Numai daca asa ceva este prevazut in ccm aplicabil angajatorului, in reg.intern al acestuia sau in c.i.m. ...
buna la firma la care am lucrat se dadea al 13 salar in 2 transe o data la 6 luni mie acum nu mi-lau dat este legal se poate face asa ceva ?????
In ce baza se acorda cel de-al 13-lea salariu ? si daca ne puteti posta acele prevederi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Va contactez in legatura cu o procedura in cazul unui salariat care a absentat nemotivate de la munca. Va rog frumos sa-mi comunicati daca am ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din vina angajatului mariag68 mariag68 Buna ziua, daca un angajat nu se prezinta 4 zile lucratoare la serviciu, nu anunta , nu prezinta concediu medical si nu poate fi contactat telefonic la nr. ... (vezi toată discuția)
Informare alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, In cazul unui salariat care a fost convocat pentru faptul ca a lipsit nemotivat de la serviciu din data de...pana in prezent, mai e nevoie sa se ... (vezi toată discuția)