avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal / Domiciliul salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal / Domiciliul salariatului

Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema:

Salariatul are in Cartea de Identitate:
- adresa Nr.1 pe fatza
- adresa Nr.2 pe verso (viza de flotant pentru un an, ..in vigoare)
La data incheierii CIM, era valida adresa NR.1, insa in revisal a fost completata (sau preluata din vechiul Revisal) gresit.
Daca azi vreau sa fac o actualizare a acestei adrese, ... CE fac?
a) Modificare sau Corectie
b) cu adresa Nr.1 sau Nr.2

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters230435 , utilizator 16:05, 9 Decembrie 2011
modificare cu adresa nr.2 (cea de domiciliu)
Nu m-a facut inteles:
adresa Nr.1 pe fatza Cartii de Identitate ....este Domiciliul
adresa Nr.2 pe verso Cartii de Identitate ....se numeste Resedinta , asa scrie acolo, este lipita o hartie pe care scrie: STABILIT RESEDINTA IN : Loc. etc etc etc
Daca adresa de resedinta a fost stabilita dupa incheierea c.i.m., atunci faceti modificare in REVISAL ...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada domiciliului ujiman ujiman Puteti sa-mi spuneti, va rog, ca sa fac dovada domiciliului, pot sa aduc o dovada de la Politie ca am domiciliul flotant la o anumita adresa, sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu in revisal gabitza79 gabitza79 Buna ziua! Am un viitor angajat care are flotant pe buletin.Care adresa de domiciliu o inregistrez in Revisal? (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de sfatul dumneavoastra. viza de flotant ... Tihuta Tihuta Buna ziua, as avea nevoie de sfatul dumneavoastra. Viza de flotant cu valabilitate 1(un) an pentru angajat se inregistreaza in REVISAL? Daca da, modificarea ... (vezi toată discuția)