avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... dovada domiciliului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

dovada domiciliului

Puteti sa-mi spuneti, va rog, ca sa fac dovada domiciliului, pot sa aduc o dovada de la Politie ca am domiciliul flotant la o anumita adresa, sau trebuie sa dovedesc in mod specific cu adresa de domiciliu inscrisa in cartea de identitate?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:17, 18 August 2012
Dovada domiciliului se face cu cartea de identitate.
Viza de resedinta este domiciliul dumneavoastra temporar, la alt imobil decat cel inscris in CI.

Nu vi se va da nicio hartie de la politie, autocolantul lipit pe verso-ul cartii de identitate face dovada adresei actuale - daca difera de cea inscrisa pe CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal / domiciliul salariatului ContSters230435 ContSters230435 Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Salariatul are in Cartea de Identitate: - adresa Nr.1 pe fatza - adresa Nr.2 pe verso (viza de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate elvital2003 elvital2003 Buna ziua, Baiatul meu, 27 de ani lucreaza in strainatate si trebuie sa-si schimbe cartea de identitate; adresa pe CI este cea a parintilor. In tara in care ... (vezi toată discuția)
Anulare luare in spatiu omc762 omc762 Buna ziua, In cazul in care proprietarii imobilului unde sunt luat in spatiu nu doresc sa ma mai tina aici, ce adresa voi avea pe buletin? Pana imi ... (vezi toată discuția)