avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare luare in spatiu

Buna ziua,

In cazul in care proprietarii imobilului unde sunt luat in spatiu nu doresc sa ma mai tina aici, ce adresa voi avea pe buletin?

Pana imi gasesc altceva pot figura fara domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:57, 12 Februarie 2016
In momentul de fata dv detineti un act de identitate in care este consemnat o adresa de domiciliu
La momentul in care intelegeti sa solicitati autoritatilor de evidenta populatiei sau la schimbarea actului de identitate se va consemna domiciliul/viza de resedinta noua
In momentul de fata, dvs. aveti cel putin doua adrese - una stabila inscrisa in actul de identitate si eventual una flotant sau poate definitiva.
Mergeti frumusel la or. de politie care v-a inscris ultimul domiciliu, explicati situatia in care va aflati. O sa primiti cele mai bune sfaturi pe care va trebui sa le urmati.
@omc762
Asa cum v-a zis ynocentta, faptul ca nu locuiti efectiv la adresa din cartea de identitate nu inseamna ca figurati fara domiciliu.

Adam Grecu a scris:

In momentul de fata, dvs. aveti cel putin doua adrese - una stabila inscrisa in actul de identitate si eventual una flotant sau poate definitiva.

Pfff... de unde ati inteles ca ar avea doua adrese?
Viza de resedinta (flotant, cum ziceti dvs.) e temporara, poate fi pe maxim un an. Adresa ''definitiva'' e cea inscrisa pe fata cartii de identitate.

Nici politia n-are ce sfaturi sa-i dea, nu se mai ocupa din 2006 de evidenta persoanelor.
Si chiar daca ar merge la Evidenta, ce-ar putea sa faca cei de-acolo? Nu e treaba lor sa le caute oamenilor locuinta iar deocamdata asta e problema omului: proprietarii imobilului nu mai vor sa-l tina.
Aici a scris doar pentru ca credea ca ramane si fara carte de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul poate lasa pe cineva sa stea in apartament pe termen lung fara contract? lrap lrap Buna ziua, Matusa unei prietene are un apartament in care nu sta nimeni (istorie foarte neplacuta cu niste chiriasi) si ar fi dispusa sa ma lase sa stau in ... (vezi toată discuția)
Dovada domiciliului ujiman ujiman Puteti sa-mi spuneti, va rog, ca sa fac dovada domiciliului, pot sa aduc o dovada de la Politie ca am domiciliul flotant la o anumita adresa, sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)