avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adresa de domiciliu in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adresa de domiciliu in Revisal

Buna ziua!
Am un viitor angajat care are flotant pe buletin.Care adresa de domiciliu o inregistrez in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 6 Octombrie 2015
Art. 13 din OUG 97/2005 prevede faptul că actul de identitate face dovada identității, a cetățeniei române, a adresei de domiciliu și, după caz, a adresei de reședință.
Așadar, pe cartea de identitate se regăsesc ambele adrese și adresa de domiciliu și adresa de reședință (flotant). În contractul individual de muncă veți înregistra astfel: cu domiciliul în (adresa completa) și reședința (flotant) în (adresa completa).

Adresa unde are viza de flotant se trece in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de identitate se ... lyly64 lyly64 Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de identitate se regasesc ambele adrese si adresa de domiciliu si adresa de resedinta (flotant). In contractul ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate ganeacristi ganeacristi buna ziua. nu mai gasesc buletinul, poate l-am pierdut. permisul de conducere e bun ca sa ma identific de exemplu la banca ? (vezi toată discuția)
Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)