avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de identitate se ...

Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de identitate se regasesc ambele adrese si adresa de domiciliu si adresa de resedinta (flotant). In contractul individual de munca ce adresa inregistrez? si care adresa de domiciliu o inregistrez in Revisal? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 26 Aprilie 2021
Le puteti mentiona pe amandoua in c.i.m. .... in REVISAL puteti trece adresa unde domiciliaza efectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu in revisal gabitza79 gabitza79 Buna ziua! Am un viitor angajat care are flotant pe buletin.Care adresa de domiciliu o inregistrez in Revisal? (vezi toată discuția)
Domiciliu Cassandra2017 Cassandra2017 Buna seara. cineva are pe cartea de identitate si domiciliu si mutatie pe o perioada de 1 an... intrebarea este: in contractul de munca se trece adresa de ... (vezi toată discuția)
Adresa din contractul de munca centru_cta centru_cta Buna ziua! va rog sa ma lamuriti intr-o situatie, am un nou angajat cu comiciliul stabil inntr-o alta localitate, cu adresa de resedinta in localitatea unde ... (vezi toată discuția)