avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADRESA DIN CONTRACTUL DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADRESA DIN CONTRACTUL DE MUNCA

Buna ziua!
va rog sa ma lamuriti intr-o situatie, am un nou angajat cu comiciliul stabil inntr-o alta localitate, cu adresa de resedinta in localitatea unde i se face angajarea. ce adresa ii trec in contractul individual de munca si in revisal, adresa din act identitate sau adresa de resedinta_ daca se poate si un temei legal! multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 15 Martie 2016
Are viza de flotant in localitatea unde i se face angajarea (unde are resedinta)?
angajarea i se face in localitatea unde are viza de resedinta
In acest caz, puteti mentiona .in c.i.m. : ... cu domiciliul in .... si resedinta in .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu in revisal gabitza79 gabitza79 Buna ziua! Am un viitor angajat care are flotant pe buletin.Care adresa de domiciliu o inregistrez in Revisal? (vezi toată discuția)
Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de identitate se ... lyly64 lyly64 Va rog, am un viitor angajat care , pe cartea de identitate se regasesc ambele adrese si adresa de domiciliu si adresa de resedinta (flotant). In contractul ... (vezi toată discuția)
Caz atipic de incadrare pentru prima de mobilitate francisca_0997 francisca_0997 Persoana cu domiciliul stabil in loc. B, nu este luat in evidenta AJOFM, isi gaseste un loc de munca si devine salariat al unei S.C., in loc. S, la o distanta ... (vezi toată discuția)