avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cod cor (functie,ocupatie)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cod cor (functie,ocupatie)

ce cod este pentru functia de presedinte asociatie si administrator in REGES, nu vreau sa gresesc.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:18, 9 Decembrie 2011
Cu privire la administrator imobile, eu am completat ieri noul revisal si aplicatia cu functia Alege am gasit cod COR 512112. Am fost la ITM si l-am transmis la inspectia muncii.
Am sa ma uit si la cod 515303 - dupa ce trimit acest post... Este drept ca nu am folosit ultimul strigat in materie de Revisal, adica cel publicat pe 06.12.2011.
Au inceput si acestia sa faca tot felul de prostii, adica daca - si esti nevoit sa folosesti noua versiune- trebuie sa o dezinstalezi pe cea veche! Curat murdar! Parca am mai auzit asemenea intamplari cu programe guvernamentale. Nu mai spun ca nici preluarile din vechile baze de date nu functioneaza in totalitate. Daca la mine din 4 salariati sunt preluati numai 3 ce sa zic de unitati care au sute de salariati? Ce faci, faci ca mine, intrebi la ITM si primesti un raspuns: ” ei, este o greseala pe undeva sau Windows-ul dvs. nu este actualizat, incercati sa introduceti manual contractul care nu a fost preluat”... Domnul de-acolo mi-a dat un sfat bun, am completat manual contractul si astazi l-am depus la ITM - dar repet, ce se intampla cu unitati care au sute de angajati?
Le verifica!
In orice baza de date se pot intampla incidente, daca si la NASA mai sunt rateuri....!
Procedura nu este complicata si tehnic se justifica, dupa parerea mea.
Mie mi-a preluat corect datele.
Cred ca este important sa salvezi baza de date de fiecare data cand faci cate o modificare, desi Revisalul da senzatia ca le-a salvat automat.

Cat priveste codul, ma mir de codul scris de dv. De unde l-ati luat? Cand ati completat Revisal-ul nu puteati decat sa-l luati din fisierul atasat. Ati actualizat Revisal-ul cu ultimele patch-uri? Codul 515303 s-a pastrat si in versiunea veche si in cea noua, dar si ultima actualizare a Revisalului...
Ma puneti pe ganduri, ca....cu ITM-ul nu te joci!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
elga50, moderator
Sa lasam NASA, daca un amarat de romanas cu 9 clase le-a spart codurile de acces, ma scuzati...
Doamna, mergeti in COR si verificati cele doua coduri: 512112 si 515303. Eu cautam ceva pe-aici si nu am avut timp, dar plec imediat sa verific!
M-am lamurit, UE este in preajma noastra...
Cu bold am subliniat ca conf. Ordinului, codurile vechi vor fi utilizate in parale pana la 31.12.2011. mai avem putin...

Raspuns corect: 515303

COR Republicat 2011
Clasificarea ocupatiilor din Romania 2011
si corespondenta cu ISCO88 (COM) *1

Informatii prezentate in conformitate cu ANEXA Ordinul MMFPS nr. 1.832/2011 privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania - nivel de ocupatie (sase caractere), publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 561 din 08/08/2011.
Conform art. 2 (2) din Ordin, codurile vechi si cele noi vor fi utilizate in paralel pana la data de 31 decembrie 2011



Grupa majora 5 - Lucratori in domeniul serviciilor

Subgrupa majora 51 - Lucratori in domeniul serviciilor personale

Grupa minora 515 - Supraveghetori cladiri si gospodarii

Grupa de baza 5153 - Administratori de cladiri

3 OCUPATII

Administratorii de cladiri au grija de imobilele de locuit, hoteluri, birouri, biserici si alte cladiri si mentin ordinea si curatenia acestora si a suprafetelor auxiliare. Acestia pot supraveghea alti lucratori si contractori, in functie de marimea si natura imobilului in cauza.

COD

DENUMIRE
515301

Ingrijitor cladiri

(Subgrupa majora 51, Grupa minora 515, Grupa de baza 5153)

Nivelul de instruire: 2 (studii medii)


Fisa de post pentru Ingrijitor Cladiri

515302

Agent curatenie cladiri si mijloace de transport

(Subgrupa majora 51, Grupa minora 515, Grupa de baza 5153)

Nivelul de instruire: 2 (studii medii)


Fisa de post pentru Agent Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport

515303

Administrator imobile

(Subgrupa majora 51, Grupa minora 515, Grupa de baza 5153)

Nivelul de instruire: 2 (studii medii)


Fisa de post pentru Administrator (sau intendent - imobile, sedii etc.)


*1 - COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) este construita in conformitate cu Clasificarea Internationala Standard a Ocupatiilor - International Standard Classification of Occupations - ISCO, in varianta 88 (COM) din Uniunea Europeana.

COR respecta aproximativ 85% din standardul ISCO88(COM), modificarile aduse in ultimii ani indepartandu-se tot mai mult de acesta din urma, cu posibile consecinte asupra relevantei corespondentei actualizarilor ulterioare ale ISCO88(COM) preconizate a avea loc pana la sfarsitul anului 2007. De aceea consideram ca este foarte posibil ca standardul COR sa fie modificat destul de substantial pana la sfarsitul anului 2010, daca se doreste comparabilitatea scriptica si statistica in cadrul Uniunii Europene.


Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin specializare in turism si alimentatie publica? private private buna. eu am diploma de licenta 3 ani rom engleza. n am prins post in inv pe specializarea mea. insa am fost un an suplinit. necalificat pe maistru instructor ... (vezi toată discuția)
Ce loc de munca poti avea daca ai doar scoala generala? ioana2122 ioana2122 Buna ziua, As dori sa stiu daca s-a impus nivelul de studii medii pentru aprox. toate locurile de munca???Este adevarat ca daca ai 8 cllase poti lucra doar ca ... (vezi toată discuția)
Cor 2011 plus mobile plus mobile Buna ziua, doresc sa angajez o doamna pe postul de Gestionar depozit, cand dau pentru alegerea cor apare cu 413101. Avand si monitorul oficial din 08.08.2011 ... (vezi toată discuția)