avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum se calculeaza taxa judiciara de timbru?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum se calculeaza taxa judiciara de timbru?

exista o actiune pe rolul instantei privind deschiderea unei succesiuni, valoarea bunurilor estimate fiind trecuta in cerere la suma de 5000 lei.S-a platit taxa de timbru judiciar in cuantum de 411 lei si nu este corect. Va rog ajutati-ma cum se calculeaza detaliat.(potrivit lit.c art.2, da?)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Eugen Enescu , Consilier juridic 15:11, 9 Decembrie 2011
art 3 din Legea 146/1997 cu modificarile si completarile ulterioare....
multumesc mult Raluca dar nu stiu de ce a dat termen pentru timbrare reala, spune-mi te rog detaliat la suma de 5000 lei, am calculat bine ca trebuie timbraj in valoare de 411 lei?
Este vorba despre un acord de mediere, reclamantul chiar a intrebat judecatorul si mi se pare corect sa-i fi spus de ce nu este timbrata corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere precizatoare Artigas Artigas Va salut, Va solicit sfatul in urmatoarea speta Intr-o actiune promovata in instanta s-au formulat pretentii pentru o dauna produsa de catre parat ... (vezi toată discuția)
Nota timbraj dragosandrei dragosandrei instanta imi cere sa fac nota de timbraj si sa o depun la dosar are cineva vreun model ?? (vezi toată discuția)
Apel cris_deo cris_deo buna seara . va rog sa-mi cat este taxa de timbru la apel unde se achita si ce valoare trebuie sa aiba timbru judiciar. va multumesc (vezi toată discuția)